Beautiful sexy perfect slim young woman in lacy underwear enjoying, dreaming and smiling with morning coffee near the window at home. Banner copy space
Jizzy

Jizzy

Het spel dat seks heet

Ik weet dat het meer gehoord wordt uit de mannenmond – heerlijk als een man dat zegt trouwens – maar ik houd heel erg veel van seks. Daarom doe ik het met mannen én vrouwen. Ze zeggen wel eens over mij: “Jij straalt gewoon seks uit!”
Nou, dat dus. Uit gesprekken met mijn vriendinnen en vrienden blijkt wel dat ik inderdaad de Premium League speel, als het gaat om het spel dat seks heet. Want laten we eerlijk zijn: het is spelen. Twee (of meer) mensen spelen met elkaar. Aanrakingen van huid op huid, mond op mond, mond op huid, huid in de mond, en ga maar door. Ja, hou vooral niet op! Elkaars geur opsnuivend en verlangen oplaaiend.

Taboe

Toch rust er nog steeds wel een taboe op het onderwerp seks. Sommigen schamen zich ervoor, anderen denken dat het niet goed is er zoveel mee bezig te zijn en weer anderen denken dat je niet te veel bedpartners zou moeten hebben. Ikzelf pleit voor blijheid én vooral vrijheid. Als ik zin heb en ik vind iemand leuk, dan mag ik daar volledig in opgaan, zonder dat iemand daar wat over te vinden heeft. Ook vind ik verschillende partners hebben (gehad) mij heel veel leren over verschillende culturen, leeftijden en geslachtsverschillen. Het is dus ook een soort empirisch onderzoek. Ervaring op seksueel gebied is geweldig en het zelfvertrouwen groeit erdoor. Daarom zal ik in deze terugkerende blog steeds over seks praten waarbij de liefde, experimenteren, vrijheid en speelsheid onmisbaar zijn. Speel je met me mee?

Libido

Afgelopen weekend zat ik met een vriend weer eens over ons favoriete onderwerp te praten. Hij valt op mannen en nou ja, die lusten er wel pap van. We kwamen tot de conclusie dat libido toch wel iets moois is. En dat we hopen dat deze afneemt, want dat schijnt helaas met ouder worden te gebeuren, in gelijke mate met het onaantrekkelijk worden. Met andere woorden: als je ouder en lelijker wordt, zou het beter zijn als het libido ook afneemt. Want, zo redeneerde hij, als je nog steeds heel veel zin hebt, maar minder personen willen met jou naar bed, dan is dat echt wel balen! Ben jij het daar mee eens? Ik zou namelijk willen zeggen: je bent nooit te oud om te leren en zeker nooit te oud om te spelen. Je categorie waar je uit kunt kiezen, verandert misschien wel. De lat mag misschien wat lager. Maar genieten mag geen (leef)tijd kennen! 

Speeddate

Als ik het heb over seksueel open blijven, dan bedoel ik blijven experimenteren en voor alles open blijven staan. Je kunt pas ergens iets van vinden als je het op zijn minst een keertje hebt geprobeerd. Zo ging ik afgelopen weekend naar een speeddate evenement. Voor vrouwen. Het was spannend omdat ik nog nooit aan speeddaten had gedaan en omdat het contact met mannen nou eenmaal meer in mijn comfortzone ligt. Ik ging samen met een vriendin, dat maakte het iets laagdrempeliger. Wij op de fiets daarheen, beetje giechelend en niet wetende wat ons nou te wachten zou staan. Eenmaal daar wisten we: een drankje om te ontspannen kunnen we wel gebruiken! Twee drankjes later begon het evenement. Om de zoveel minuten wisselde je van gesprekspartner. Dat gaf de organisator steeds aan. Wat een verschillende vrouwen kwamen er tegenover mij te zitten! Dik, dun, jong, oud, knap en totaal niet aantrekkelijk. De vonk sloeg nergens over. Wel weer een ervaring rijker! En daar leef ik voor. Welke nieuwe ervaringen heb jij onlangs opgedaan?

x Jizzy

Deel op social media

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X

Wij gebruiken cookies om jouw online ervaring te verbeteren. Door op onze site te blijven, gaat u akkoord met de opslag en het gebruik van onze cookies op uw apparaat.

× Live Chat