AdobeStock_210999278 (1)
Jizzy

Jizzy

Na droogte komt nattigheid

Het RIVM heeft onderzoek gedaan naar de seksuele gezondheid van Nederland. Aan dit bevolkingsonderzoek deden 17.000 mannen en vrouwen van 18 tot 80 jaar mee.  Een interessant gegeven hieruit vind ik hoe vaak en hoe lang er gemiddeld(!) door ons gesekst wordt: 25-plussers doen het niet meer dan 3 keer per maand en zo’n sessie duurt 5 minuten. We zijn als inwoners van een welvarend land regelmatig bezig met onze lichamelijk en geestelijke gezondheid. Maar staan we ook wel eens stil bij onze seksuele gezondheid? Hoe is het gesteld met jouw seksuele gezondheid? 

Vaker vrijen

Er zijn genoeg studies gedaan naar het effect van de vrijfrequentie op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wat een beetje jammer is, is dat er geen oorzaak-gevolg aangetoond kan worden. Het zou namelijk heel goed kunnen zijn dat fitte, evenwichtige mensen nou eenmaal vaker zin hebben. Een heftige vrijpartij voelt wel heel gezond. Het vrijkomen van oxytocine – het knuffelhormoon – heeft een kalmerende werking en het feit dat je je zo in het zweet hebt gewerkt, betekent dat je sowieso weer wat calorietjes hebt verbrand. Als ik moest kiezen tussen een wandeling en een vrijpartij….. 

Droogstaan

Als ik trouwens zou moeten kiezen uit het bovenstaande dan zou ik dat af laten hangen van de schoonheid van de omgeving en de bedpartner, haha. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit, wat mij betreft. Als ik kijk naar de afgelopen weken dan heb ik voor mijn doen echt gewoon droog gestaan. Zo rond 2 à 3 seksloze weken begin ik mij een oude vrijster te voelen. Er gebeuren dan de vreemdste dingen. Mijn dromen worden seksueler van aard en in de lift kan ik opgewonden worden van wildvreemde mannen. Reden genoeg om dan in actie te komen. Nu gooit corona voor sommige mensen wel roet in het eten. Er wordt minder gedate, de kroegen sluiten als het net een beetje gezellig wordt en er zijn geen feesten om potentiële minnaars vandaan te plukken. Maar creatief zijn kan niemand je ontnemen. Afgelopen dagen ben ik dan ook zeer creatief – Rembrandt is er niets bij – geweest om de droogte een halt toe te roepen.

Beet

Geen verf op het doek, zoals die kundige Rembrandt, maar verleidende appjes die als aas werden uitgegooid. Een tip hierbij is dat het vaak werkt om de vorige keer dat jullie elkaar zagen erbij te halen. Maak het visueel (veel mannen en trouwens ook best veel vrouwen) zijn visueel ingesteld. Geilheid roept geilheid op. Zo simpel kan het zijn. En gehapt werd er. Als gieren kwamen ze erop af. De jongemannen in kwestie lieten er dan ook geen gras over groeien. Er werd direct een afspraak gemaakt. Beet! 

Seksueel gezond weekend

Nu vraag je je misschien af: ‘Eh, hoeveel beet had je dan precies? En hoe vaak en hoe lang is het gedaan?’ Nou, het was een (seksueel) gezond weekend kan ik je vertellen. Na droogte komt nattigheid, zullen we maar zeggen. Meer dan één man was er bij betrokken. Dan mag jij jouw eigen fantasie op de vrije loop laten… In elk geval was het vooral ook een bovengemiddeld weekend, als we kijken naar de genoemde cijfers hierboven. Wandelen is er helaas helemaal bij ingeschoten! En, nu ben ik natuurlijk benieuwd, hoe was jouw weekend? 

x Jizzy

Deel op social media

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X

Wij gebruiken cookies om jouw online ervaring te verbeteren. Door op onze site te blijven, gaat u akkoord met de opslag en het gebruik van onze cookies op uw apparaat.

× Live Chat